اگر واژه «فقر» را به معنای مشکلات مالی و سطح درآمد پائین و نه به معنای داشتن موقعیت اقتصادی- اجتماعی پائین در نظر بگیریم، با این تعریف تأثیر فقر بر رفتارهای مرتبط با سلامتی بسیار نزدیک و محکم خواهد بود.
انتخاب رفتارهای مرتبط با سلامت مانند تغذیه سالم ، فعالیت های سالم و حتی ارتباطات سالم، معمولا برای آنهائی که درآمد پائین یا مشکلات مالی دارند جزء آخرین گزینه هاست.

Fotos af Pixabay

در تأئید این وافعیت، پروفسور هارلی و همکارانش از دانشگاه جان هاپکینز یک رویکرد متفاوت در خصوص ترویج رفتارهای سالم برای خانواده‌ها ارئه دادند که هر چه مشکلات مالی در خانواده ها بیشتر باشد کمتر به سلامت خودشان فکر می کنند و به قولی “فقر از این در وارد بشه، سلامتی از در دیگر خارج میشه”.
به متخصصین و درمانگران توصیه می شود که بجای گرفتن وقت بیماران برای پر کردن لیست کاری خود (مختص کشورهائی است که سرویس بهداشت و درمان مجانی است) و ارائه توصیه و مشاوره‌هائی درمانی که کارائی برای مراجعین نداشته، بیائیم واقعاً با دادن توصیه های ضروری و مشاوره های کاربردی مفید به آنها کمک کنیم تا به روی منابع در محیط زندگیشان حساب باز کنند و زندگی خود را بر آن اساس بسازند.
و اما یافته‌های این تحقیق به نکات مهم و قابل تأملی برای دست اندرکاران و آنهائی که برای مردم تصمیم می‌گیرند اشاره دارد تا در برنامه‌ریزی‌هایشان برای ارتقاء میزان سلامت عمومی در جامعه و کاهش هزینه‌های هنگفت درمانی به عوامل زمینه ساز و پیش بینی‌کننده بیماری و ناتوانی مانند درآمد اقتصادی پائین و مشکلات مالی به عنوان یک پیش بینی کننده قوی و محکم، خیلی بیشتر از فقط وضعیت اقتصادی-اجتماعی افراد یعنی سطح درآمد و تحصیلات تأکید کنند و به این باور اعتقاد داشته باشند که سیاست اقتصادی همان سیاست بهداشت و درمان است.

برای امتیازدهی، روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

«هر ستاره برابر یک امتیاز و پنج ستاره به معنای امتیاز کامل است»

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

نخستین فردی باشید که به این پست امتیاز می‌دهد

مطلب پیشینآموزش و یادگیری موسیقی موجب افزایش گردش خون در مغز می‌شود
مطلب بعدیسفری امن در دوران ویروس کرونا