طبیعتاً یکی از اصلی‌ترین عوامل در ایجاد شباهت بین پدر و مادر و فرزندان ژن‌های جنسیت است. یکی از چیز‌هایی که در زمان شکلگیری جنین رخ می‌دهد، دریافت ۲۲ جفت کروموزوم علاوه بر کروموزوم‌های تعیین جنسیت از والدین توسط جنین است. جنین یازده جفت را از هر کدام از والدین دریافت می‌کند که در مجموع ۴۶ کروموزوم می‌گردد. این کروموزوم‌ها دارای ژن‌هایی هستند که می‌توانند باعث شکلگیری ویژگی‌های فردی و ظاهری جنین شود، ویژگی‌هایی اعم از جنسیت، رنگ چشم، رنگ و نوع مو، شکل بدن، چال گونه، کیفیت صدا، شکل لاله گوش، قد، کیفیت دندان و… بسیاری از ویژگی‌هایی که در ظاهر افراد دیده می‌شود دارای ژن‌های غالب بوده و می‌تواند به نسل‌های بعدی‌شان نیز انتقال یابد. در ادامه مطلب همراه ما باشید تا به بررسی تعدادی از مهم‌ترین این ویژگی‌ها بپردازیم.

Photo by Victoria Borodinova

رابطه کودک و والدین بسیار پیچیده است. اگرچه طبیعی است که در نوجوانی فرزندان این احساس را دارند که خیلی ارتباطی با والدین شان ندارند ولی با گذشت سالها و بزرگتر شدن بسیاری از همان فرزندان به آرامی این حس در آنها شکل میگیرد که بسیار بیشتر از آنچه تصور می کردند به مادر و پدر شباهت دارند.

این یافته در یک بررسی میدانی از مردان جوان آمریکایی نشان داد که به طور متوسط ، خود را واقعاً مانند پدرشان در سن ۳۷ سالگی حس می کردند؛ در حقیقت ، بیش از نیمی از دانشجویان در هر سال اعتراف می کنند که بیشتر و بیشتر خود را مانند پدر سالخورده و عزیز شان احساس می کنند.

برای امتیازدهی، روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

«هر ستاره برابر یک امتیاز و پنج ستاره به معنای امتیاز کامل است»

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

نخستین فردی باشید که به این پست امتیاز می‌دهد

مطلب پیشین
مطلب بعدییائسگی